DELUXE plavalna očala - 942801

Na zalogi 1 KOS
Šifra produkta
942801

Za prikaz cene in nakup se morate registrirati.

Plavalna očala s silikonskimi tesnili imajo daljšo življenjsko dobo kot tista z gumijastim. Poleg tega je silikon prožnejši in trpežnejši in celo reden stik s klorirano vodo ne zmanjša naštetih lastnosti. Material je zelo mehek, elastičen in izjemno neprepusten.

Naglavni trak je elastičen in nastavljiv. Zaponka je nameščena tik ob strani pri steklih, zato jih je mogoče hitro in enostavno prilagoditi, tudi med nošenjem.

Stekla so izdelana iz polikarbonata, materiala z odličnimi lastnostmi, kot so odpornost proti udarcem, slani vodi in lomu, ki zagotavljajo dolgotrajne plavalne užitke. Stekla nudijo tudi popolno zaščito pred UV žarki.

Prozorna ali modra stekla so primerna za plavanje pri srednje močni svetlobi, na primer umetni svetlobi v notranjem bazenu ali na odprtem ob oblačnem vremenu. Plavalna očala s stekli temnejših odtenkov pa so primerna za plavanje na močnem soncu v jezerih ali odprtih bazenih.

Vsa kakovostna plavalna očala imajo tudi sloj proti rosenju. Za daljšo obstojnost sloja je priporočljivo, da se ne dotikamo notranje strani očal, zlasti ne, ko so mokra, in da jih ne brišemo z brisačo.

Kako preveriti, ali se plavalna očala dobro prilegajo?

Če se Želite prepričati ali se plavalna očala dobro prilegajo, jih morate pred uporabo pomeriti.
Najpomembneje je, da se dobro prilegajo okrog oči in na nosu.


Kako se prilegajo boste najlažje ugotovili, če boste očala nežno namestili pred oči, brez da bi namestili trak.
Če se plavalna očala dobro prilegajo, boste občutili nežno prisesanje na obraz in prijeten enakomeren pritisk okoli oči. Za dobro individualno prileganje na nosu imajo plavalna očala nastavljiv in zamenljiv mostiček.

Gotova in sestavljiva plavalna očala

Sestavljiva B & S plavalna očala so primerna za rekreativno plavanje v morju ali bazenu.
Poleg zelo dobrega razmerja med ceno in kakovostjo so očala tudi izjemno udobna in se odlično prilegajo, zato so vsekakor vredne nakupa.
Vsa plavalna očala so izdelana v skladu z britanskimi standardi za plavalna očala (BS 5883:1996) in nudijo popolno zaščito pred UV žarki.

Kombinirana plavalna očala Deluxe z vgrajenimi plan stekli
• Polikarbonatna stekla, odporna na udarce
• Sloj proti rosenju - ni primerno čiščenje s krpicami iz mikrovlaken
• 50% zatemnjena stekla
• Nastavljiv naglavni trak
• Vključno s 3 mostički velikosti S, M, L
• Hipoalergenska in odporna na slano vodo
• Barva: črna

Mere
Stekla: 40x28 mm
Mostički: 20, 24, 28 mm

Naočala za plivanje s silikonskim  brtvama imaju duži životni vijek od onih s gumom. Uz to, silikon je fleksibilniji i postojaniji, a čak ni redoviti kontakt s kloriranom vodom ne smanjuje navedena dejstva. Material je vrlo mekan, elastičan i izuzetno nepropustan. Odporan i na slano vodu.

Naglavna traka elastična i podesiva. Podešavanje namješteno sa strane, što pruža brzo i jednostavno prilagađanje, čak i kada se nose.

Polikarbonat odporan na udrace, slanu vodu i lom. 

Prozirne ili plave leće prikladne su za plivanje u umjerenom svjetlu, poput umjetnog svjetla u zatvorenom bazenu in na otvorenom po oblačnom vremenu. Naočale za plivanje s zatamnjenim lećama prigodne su za plivanje na jakom suncu (more, jezera, vanjski bazeni).

Zaštita od zamagljivanja- ne preporučuje se čiščenje sa unutršnje strane.

Leće od +6,00 dpt. do -10,00 dpt

50% zatamnjene leće

100% UV zaščita

Več informacij
VerzijaVgrajena plan stekla
BarvaČrna
DioptrijaBrez